Ga naar hoofdinhoud
Ledenstop

Op dit moment hebben we een ledenstop.

Wij als BV Squirrels moeten voorkomen dat we niet harder groeien dan dat we aankunnen. Kijkend naar de toekomst moeten we helaas een ledenstop instellen om onze groei in ledenaantal te kunnen waarborgen.

Onze vereniging draait volledig op vrijwillige trainers en coaches. Dit willen en kunnen we met oog op de toekomst alleen maar handhaven met een ledenstop. De ledenstop geldt voor alle groepen (hiervoor kan voorlopig niet meer worden aangemeld via de website of mail), behalve jongens en meisjes U8 en U10, jongedames VU18 en ouder. En voor wedstrijdspelende heren. Maar voor al die groepen is er nog steeds een wachtlijst.

Meetrainen

Leuk dat u wilt komen basketballen bij BV Squirrels! Als u nog twijfelt of u of uw kind zich wilt inschrijven kan er één keer gratis meegetraind worden.

Let op! Een proeftraining kan alleen gevolgd worden na het aanmelden via onderstaand formulier. U ontvangt van de secretaris een mail of u kunt proeftrainen of op de wachtlijst komt te staan. Na de proeftraining dient u zich aan te melden via het formulier onder aan deze pagina.

Aanmelden proeftrainen:

    Geboortedatum

     

    Momenteel hebben wij een ledenstop voor veel van de jeugdteams en werken wij met een wachtlijst. U hoort van de secretaris of er plek is in de betreffende leeftijdsgroep of dat u eerst op de wachtlijst wordt geplaatst. Er zijn op dit moment te weinig trainers en coaches om meer leden op te vangen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijwilligerstaak bij Squirrels, kunt u een mail sturen naar pr@squirrels.nl.