Ga naar hoofdinhoud
Meetrainen

Leuk dat u wilt komen basketballen bij BV Squirrels! Als u nog twijfelt of u of uw kind zich wilt inschrijven kan er drie keer gratis meegetraind worden. Kijk hier voor de tijden.

Let op! Er kunnen proeftrainingen alleen gevolgd worden in overleg met de secretaris (secretaris@squirrels.nl). Zo voorkomen we teleurstellingen!

Momenteel hebben wij een ledenstop voor alle teams, met uitzondering van u8, meiden en senioren. Er zijn op dit moment te weinig trainers en coaches om meer leden op te vangen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijwilligerstaak bij Squirrels, kunt u een mail sturen naar pr@squirrels.nl.

Inschrijven

Aanmelden voor proeftrainingen is heel eenvoudig; vul het formulier volledig in en klik op “Verzenden”. Als alle gegevens goed zijn ontvangen krijgt u direct een bevestiging per e-mail. U ontvangt van de secretaris een mail of u kunt proeftrainen of op de wachtlijst terecht komt te staan. Na de proeftrainingen dient u een mail te sturen waarin u aangeeft of u definitief inschrijft of niet verder gaat.

  Geslacht
  ManVrouw

  Voorletters

  Roepnaam

  Achternaam

  Straat + huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  Mobiel telefoonnummer

  E-mailadres

  Geboortedatum

  Pasfoto

  IBAN*

  Naam Rekeninghouder*

  *Indien u dit invult en ondertekend gaat u akkoord met automatische incasso.

  Team
  JeugdSeniorenSenioren recreant

  Eventuele opmerkingen

  In bezit van scheidsrechterdiploma?

  Eerder lid geweest (bij een andere vereniging)?
  NeeJa