skip to Main Content

Squirrels Heren 1 door in de beker

Afgelopen zaterdag 31 augustus speelde Squirrels heren 1 de voorrondes van de beker. In Bemmel speelde zij drie wedstrijden en wel tegen B.V. Batouwe Heren 2, Kikkers heren 1 en Jump IJsselstein heren 1. Het was de bedoeling dat Squirrels ook nog een wedstrijd tegen Groningen zou spelen. De mannen uit Groningen kwamen echter niet opdagen.

De eerste wedstrijd sloten de mannen af met een ruime winst: 28-44 tegen B.V. Batouwe. Met deze goede vibe ging heren 1 door naar de volgende wedstrijd tegen Kikkers. Ook deze wedstrijd werd afgesloten met een ruime winst: 46-24.

De laatste wedstrijd was een iets grotere uitdaging. Het eerste kwart wisten de mannen van Squirrels een ruime voorsprong te pakken tegen Jump IJsselstein. In het tweede kwart kwam Jump IJsselstein een heel stuk terug, en wisten het kwart af te sluiten met 2 punten verschil. Squirrels herpakte zich, nadat de stand eerst nog gelijk werd, en begonnen het vierde kwart met een voorsprong van 10 punten. Jump IJsselstein gaf het echter niet op en vochten terug. Met een eindstand van 40-44 sleepte Squirrels de winst toch binnen.

Een mooi begin van het seizoen! Op naar de eerste wedstrijd van de competitie. Zondag 14 september om 20:00u speelt Squirrels heren 1 thuis tegen BS Leiden. Be There!