Ga naar hoofdinhoud

Hier vind je het schema voor het timen, scoren en fluiten (TSF) van thuiswedstrijden. Noteer goed wanneer je welke taak moet uitvoeren.

  • Zorg dat je 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig bent.
  • Als je verhinderd bent zorg er dan zelf voor dat je met iemand ruilt en geef dit door aan pr@squirrels.nl om boetes en schorsingen op jouw naam te voorkomen (vooral nu alles digitaal wordt bijgehouden!). Afmelden voor een taak zonder zelf een vervanger te regelen is niet toegestaan.  Een eerste keer niet op komen dagen voor je taak resulteert in een boete van €25,00 en een wedstrijd schorsing (bij de eerstvolgende thuiswedstrijd).

Tafelen en fluiten doen we natuurlijk allemaal graag. Heb je naar aanleiding van het TSF-schema echter toch nog vragen? Lees dan de TSF FAQ

Vind je fluiten/tafelen leuk? Wil je op de lijst voor vervangende scheidsrechters/tafelaars? Meld je aan via pr@squirrels.nl en wij zorgen voor een actuele lijst op deze site. Leden kunnen jullie bellen/appen voor vervanging tegen vergoeding a €7,50.

Klik hier voor de lijst van vervangers.

Hou de site en de Basketball.nl app goed in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Mocht je deze maand er twee keer op staan, heb je een hele grote kans dat je er volgende maand niet op staat. We proberen iedereen even veel in te roosteren, zover ons bestand van scheidsrechters dit toelaat. Hoe meer scheidsrechters, hoe minder taken!